HR-ABONNEMANG

Din Externa HR-avdelning

Tillgång till en extern HR-avdelning

Låt Affirmera bli er externa HR-avdelning genom att teckna ett HR-abonnemang, där ni smidigt och enkelt får del av hela vårt HR-team och deras expertis!

Genom ett HR-abonnemang får du stöd i HR-frågor och hjälp med utveckling av ert HR-arbete, skräddarsytt efter er verksamhet och behov – strategiskt och operativt – så många timmar som ni behöver.

Vårt mål är att göra HR-stöd så enkelt och tillgängligt som möjligt.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Ett kostnadseffektivt alternativ

Vårt HR-abonnemang fungerar som er externa HR-avdelning som finns där vid behov, utan att ni behöver öka era fasta kostnader.

Genom ett månadsvis fast pris garanterar vi att avsätta ett överenskommet antal timmar för HR-stöd till ditt företag och ett rabatterat pris för rekrytering. Det är enkelt att skala upp eller ner efter ert behov. Ni väljer själv själva hur mycket hjälp ni behöver beroende på hur ert behov ser ut; från 5 timmar per månad och uppåt. Vi hjälper er att hitta den optimala lösningen för er verksamhet baserad på ert behov.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Hur går det till med ett HR-abonnemang?

Vi startar alltid upp med ett möte tillsammans med er där vi går igenom ert behov och era förväntningar. Vi skräddarsyr ert upplägg så att ni ska få ut maximalt av ert abonnemang, och formaliserar detta i ett samarbetsavtal.

Ni får därefter en personlig kontaktperson som håller ihop det löpande arbetet och avstämningsmötena för att säkerställa att samarbetet fungerar och att vi fokuserar på rätt saker.

Vår kontakt sker mestadels via Teams, mail, telefon eller sms vilket innebär att vi kan ha en hög tillgänglighet samt kan hjälpa till oavsett var ni befinner er. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi lär känna er organisation och kultur

När vi har ett samarbetsavtal på plats gör en grundlig genomlysning av ert HR-arbete, där vi lär känna er organisation, kultur och utmaningar. Vi kartlägger vad som finns på plats idag, vad som saknas och vad som behöver förbättras. Vi säkerställer att er verksamhet är förenlig med vad som gäller inom HR-området enligt svensk lag etc.

Vår genomlysning sammanfattar vi därefter i en handlingsplan med prioriteringar av de HR-aktiviteter som bäst bidrar till att hjälpa er affärsstrategi, mål och fokus framåt. Ni beslutar vad ni vill ha stöd med och i vilken omfattning. Därefter kvalar vi upp ärmarna och sätter igång! Kontakta oss så berättar vi mer!

Affirmera HR - Din Externa HR-Avdelning

Oavsett var i Sverige ert företag är beläget, finns Affirmera där för er. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stötta er på er HR-resa och underlätta det dagliga HR-arbetet i din organisation. Er framgång är vår prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa er att uppnå era mål.

Affirmera HR – Din Externa HR-Avdelning

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå