HR-SUPPORT

Ett Professionellt HR-Stöd

Ett professionellt HR-stöd

Ibland behöver man HR-stöd och ett bollplank vid något enskilt ärende eller någon speciell händelse, initiativ eller åtgärd i verksamheten. Då finns Affirmera där för er! Vi hjälper dig att navigera genom utmanande situationer och hitta de bästa lösningarna för din organisation och medarbetare. Det kan handla om enstaka HR-support-timmar eller som ett längre samarbete i form av ett HR-abonnemang.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Förhandlingar med fackförbund

Förhandlingsprocesser kan vara krävande, men med vår erfarenhet och expertis vid din sida, kan du känna dig trygg i förhandlingarna med fackförbund. Vi arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat för din organisation och medarbetare. Kontakta oss så berättar vi mer!

Löpande operativt HR-Stöd

Affirmera bistår med stöd med det löpande operativa HR-arbetet. Det kan vara allt ifrån att tolka lagar till övrig HR-administration som att tex ta fram ett anställningsavtal, rehabiliteringsplaner etc. Kontakta oss så berättar vi mer!

Hantering av personalärenden

Affirmera hjälper till att lösa komplexa personalärenden. Det kan handla om att lösa konflikter och samarbetsproblem i team eller att arbeta med bristande prestation hos en medarbetare. Vi hjälper även till med er dialog med sjukskriven personal och ta fram tex en rehabiliteringsplan.

Vi hjälper dig att navigera genom utmanande situationer och hitta de bästa lösningarna för dig och dina medarbetare. Kontakta oss så berättar vi mer!

Stöd för ledare och personlig coachning

Det är utmanande att vara ledare och ibland behöver man ett bollplank. Vi erbjuder ledarstöd för att hjälpa dig och/eller ditt ledningsteam att blomstra och utvecklas. Kontakta oss så berättar vi mer!

Är du i behov av löpande HR-Support?

Om du är behov av ett löpande HR-stöd finns vår tjänst HR-abonnemang. Genom ett fördelaktigt upplägg och pris garanterar vi att avsätta ett överenskommet antal timmar för HR-stöd,strategiskt och operativt, till ditt företag. Vi lär känna er verksamhet och kan ge er det optimala stödet. Du får tillgång till hela Affirmeras HR-team som en extern HR-avdelning. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Affirmera HR - Professionellt HR-Stöd

Oavsett var i Sverige ert företag är beläget, finns Affirmera där för er. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stötta er på er HR-resa och underlätta det dagliga HR-arbetet i din organisation. Er framgång är vår prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa er att uppnå era mål.

Affirmera HR – Din Externa HR-Avdelning

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå