HR-INTERIM

Kvalificerad HR-kompetens

En HR-konsult för tidsbegränsat uppdrag

För företag kan det ibland vara nödvändigt att få regelbundet HR-stöd, särskilt vid vakanser, sjukdom, föräldraledighet, omorganisationer eller under intensiva arbetsperioder. Affirmera erbjuder skräddarsydda temporära konsultlösningar för att möta dessa behov.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kvalificerad HR-kompetens

Våra kvalificerade HR-konsulter är experter på att snabbt sätta sig in i er verksamhet och kulturella dynamik. De kan anpassa sig till era specifika utmaningar och leverera kvalitativt HR-stöd, oavsett om det behövs under kortare eller längre tidsperioder. Kontakta oss så berättar vi mer!

Flexibel stöttning för era unika behov

Affirmera erbjuder flexibel stöttning som är anpassad efter hur ert behov av HR-support ser ut. Vi förstår att varje företag är unikt, och vår målsättning är att vara er pålitliga partner när ni behöver temporärt HR-stöd. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ett HR-proffs på konsultbasis

En interimskonsult hyrs in på konsultbasis under den överenskomna uppdragstiden och är en effektiv lösning för att snabbt få in kvalificerad kompetens till företaget.

Uppdraget kan kompletteras med ett rekryteringsuppdrag för att hitta den långsiktiga lösningen. Vi kan då säkerställa en bra överlämning och ett bollplank. Kontakta oss så berättar vi mer!

Affirmera - Kvalificerad HR-kompetens

Oavsett var i Sverige ert företag är beläget, finns Affirmera där för er. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stötta er på er HR-resa och underlätta det dagliga HR-arbetet i din organisation. Er framgång är vår prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa er att uppnå era mål.

Affirmera HR – Din Externa HR-Avdelning

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå