OM AFFIRMERA HR

Din externa HR-avdelning

Helhetsleverantör inom HR och Rekrytering

Affirmera HR är en helhetsleverantör inom HR och rekrytering som stöttar ert företag strategiskt och operativt under hela medarbetarresan. 

Affirmera har bred erfarenhet ifrån olika branscher och tjänsteområden, stora som små bolag – över hela Sverige. Affirmeras konsulter har tvärvetenskapliga bakgrunder vilket gör att de snabbt kan sätta sig in i en verksamhet och se förändringsbehov, eller som vi hellre uttrycker oss – förbättringspotential.

Affirmera drivs av att stärka människor och att bygga framtidens företag och arbetsgivare. Att skapa ett HR-arbete som stöder företagens tillväxt och utveckling och bidra till att forma en kultur och ledarskap som driver innovation, framgång och en god personalpolitik.

Affirmera HR startades 2019 av Helena Karlsson och Martin Jönsson. Tillsammans har de en unik kombination av kompetens och erfarenhet från både näringsliv och konsultverksamhet.

Ett genuint, enkelt och personligt samarbete

Vi tror på den genuina, enkla och personliga samarbetet, där vi, genom att lära känna er verksamhet, kan ger er det optimala stödet och bidra till er tillväxtresa.

Trygghet för dig som kund

Hos oss på Affirmera från ni alltid en primär personlig kontaktperson, men vi har alltid ytterligare en konsult som är uppdaterad på just er som bolag samt att ni har tillgång till hela vårt HR-teams kompetens och erfarenhet. Detta ger dig som kund en extra trygghet.

Sekretess och konfidentialitet

Affirmera utför alla uppdrag med respekt för individen och er verksamhets resa. Hög sekretess och konfidentialitet är en självklarhet för alla som arbetar på Affirmera.

Affirmeras ambition

Affirmeras ambition är att med hjälp av våra konsulters erfarenhet och tvärvetenskapliga kompetens utmana till att våga tänka nytt och att sträcka sig lite längre och ta nästa steg. Om du gör som du alltid har gjort kommer du att få samma resultat som du alltid har fått.

Vi tror på vikten av organisationsutveckling och vill utmana de konventionella strategierna kring rekrytering och personalutveckling.

Vi tror på enkelhet och ett målstyrt medarbetsutvecklande arbete där varje människa ges förutsättning för att glänsa. En miljö som inspirerar, ger glädje och öppna upp för nya möjligheter till utveckling.

Vi vill skapa ett gott samarbete och långsiktiga partnerskap där vi lär känna er och er verksamhet för att kunna bistå med det optimala stödet.

Affirmera HR

Engagemang – Kvalité – Ansvar

Affirmera - Din externa HR-Avdelning

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan bli er externa HR-avdelning och stötta er på er HR-resa.

Er framgång är vår prioritet, och vi ser fram emot att hjälpa er att uppnå era mål – oavsett var ert företag finns i Sverige.

Affirmera finns där för er!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå